Nyhed:

Title: Nyt design på TGB.DK

Forfatter: Ace Dato: 29-10-2005 16:38

Hello boys,

nu har jeg efterhånden nørklet nok med det for mig selv og vil gerne vise resultatet af min indsats for resten af jer

Som overskriften antyder har vores fine hjemmeside fået et nyt design med nyt farve valg, fonte og opdateret funktionalitet på en række punkter. For at kunne teste ordentligt og for at kunne vise den til flere på en gang, er den uploaded til www.tgb.dk/new hvor den eksisterer side om side med den gamle hjemmeside. Den bruger de samme databaser, så alle oplysninger man enten læser eller indtaster (f. eks. en tag på tagwallen) kan ses begge steder.

Mit sigte med det nye design har været at lave siden så lidt grafiktung som muligt, så den bliver hurtigere at bruge og samtidigt forberede den på at fremtidige opdatering eller ændringer bliver nemmere Samtidigt har nogle at funktionerne fået et lift, f. eks. statestiken i menuen til højre! Derudover er der blevet tilføjet en offentlig gæstebog, hvor alle nu kan skrive en lille besked til os!

Nå, for at gøre en lang smøre kort - jeg håber at I kan li´ det nye design og I er som altid velkommen til at komme med kommentarer, ris eller ros... Eller nogle uartikulerede grynt, bare et eller andet ikk´

Men som sagt - siden findes på

www.tgb.dk/new

/Ace
Webmaster
Antal hits:
Online lige nu:0